RTL 5-ster Britt Dekker ruikt bloed


Britt Dekker is apetrots dat ze ruim zeven maanden na de finale van Echte Meisjes in de Jungle nog steeds succes heeft. Dat heeft de realityster verteld op 3FM. Dekker staat nog altijd vol in de aandacht. “Precies aan het eind van het jaar krijg ik nog een contract bij RTL 5 en dan mag je gewoon nog een paar programma’s gaan maken. Dat is wel cool. Dan heb je bloed geroken en dan denk je: misschien kan ik het wel. Misschien wil ik dit wel echt worden als ik later echt oud ben enzo.“

In een jaar tijd heeft Dekker veel meegemaakt. “Er is zo veel gebeurd. Ik kan gewoon niet geloven dat zo veel in één jaar kan gebeuren. Het ging achter elkaar. Normaal is het meteen voorbij als je aan een realityprogramma meedoet, dus ik dacht: ik geniet er gewoon van, want het is een jaar leuk en dan is iedereen je gewoon vergeten.”

Ze hoopt haar succes uit te bouwen. “Wat ik nu op tv doe, kan iedereen. Het lijkt me wel heel leuk als je goed wordt in interviewen. Ik ben altijd geïnteresseerd in mensen. Ik vraag altijd vet veel door. Dan kun je allemaal gekke mensen interviewen over de hele wereld.”

Met collega Ymke Wieringa gaat Dekker op wereldreis voor RTL 5. “We weten nog niet precies waar we heen gaan, maar ik heb wel Texas en Mexico voorbij horen komen. Ik ben heel benieuwd wat uiteindelijk de rode draad wordt.”