Oh Oh Barbie wil actrice worden

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie uit Oh Oh Cherso, hoopt een rol te blijven spelen in de showbizzwereld. Ze wil actrice worden. Dat vertelt de realityster in Linda. Barbie wil serieuzer genomen worden. “Sinds ik met Michael ben verloofd, wil ik geen feestbeest meer zijn dat met haar kont draait op de bar. Ik kies nu voor mijn man. We zijn bezig aan de realitysoap Oh Oh Barbie over onze bruiloft op 1 april. Wat ik daarna ga doen? Actrice lijkt me wel leuk“, onthult ze.

De blonde dame uit Den Haag is een nationale bekendheid door haar tv-optredens. “Soms is het onhandig dat mensen mij herkennen. Ga ik boodschappen doen, moet ik eerst een uur met iedereen op de foto. Ik ben nu bekender dan de pop Barbie. Ik heb een wereldbaan. Ik open kledingwinkels, heb fotoshoots en sta op de kermis als mezelf. Na Nederland ben ik nu bezig België te veroveren.”

Ze geniet van de aandacht zolang het kan. “Ik ben van huis uit altijd al verwend, maar sinds ik op tv ben, krijg ik van alles aangeboden. Een half jaar zonnebank, kleding, luxe jassen, sieraden, hairextensions en vijftig procent korting op mijn nieuwe borsten. Hoe fijn is dat.“