Radio 2 geeft een auto weg

Remco Veldhuis wil met zijn Radio 2-programma ‘Remco Ruimt Op’ op zondagavond het nieuwe jaar anders beginnen. Normaal gesproken ruimt Remco in zijn radioprogramma de actualiteit van de week op. Zondag geeft hij een auto weg waar tot voor kort zijn moeder in reed. Met nog geen 30.000 kilometer op de teller en dus écht van een oud vrouwtje geweest.

"Samen met de redactie gaan we op zoek naar die ene luisteraar voor wie dat autootje een wereld van verschil kan maken", aldus Remco. "Als nieuwe start voor een eenoudergezin, om eindelijk die baan te kunnen krijgen of voor de boodschappen van je invalide moeder, het kan alles zijn."

De cabaretier/presentator hoopt hierbij overigens op een sneeuwbaleffect: "Als iedereen dit jaar begint met iets (kleins) weg te geven aan iemand die dat hard nodig heeft, dan begint 2012 toch geweldig! Een goed voornemen wordt een goed voorgeven."

Aanmelden
Mensen die het autootje goed kunnen gebruiken kunnen zich melden via remcoruimtop.vara.nl óf bellen tijdens de uitzending; elke zondag vanaf 22.00 uur op Radio 2. Zondag 29 januari wordt de begunstigde bekendgemaakt. [RadioWereld.NL]