Results 1 to 2 of 2

Thread: VFD ( LCD ) Picons for VU+ Ultimo

 1. #1

  VFD ( LCD ) Picons for VU+ Ultimo

  Here are the Picons that I made for Digitalb & Tring channels.
  Size 110x45

  Regards Hija31

  Ketu i keni pikonat qe i kam bere per paketat Shqiptare :
  Digitalb , Tring dhe kanalit RTK1 .

  Madhesia 110x45.

  P.S.
  Per kanalet : 21 plus , popullore , junior , Disney_XD , Telesport , X_tring 1 dhe 2 nuk kam referencat e tyre por Pikonet i kam bere.
  Nese i dini referencat atehere mund ti riemeroni dhe ti beni FTP ne Ultimo.

  Pershendetje Hija31
  1_0_1_3EB_76C2_16E_A00000_0_0_0.png
  Attached Images Attached Images
  Attached Files Attached Files

 2. #2
  VIP Member fushkrujs's Avatar
  Join Date
  19-06-2009
  Posts
  2,585
  Uploads
  1,070

  Re: VFD ( LCD ) Picons for VU+ Ultimo

  Picon LCD gigant by webkurier for Vu+ Ultimo

  Astra & Hotbird

  14.01.12
  Attached Files Attached Files

Similar Threads

 1. Update AAF VU Ultimo Image
  By fushkrujs in forum Vu+ Ultimo Images
  Replies: 13
  Last Post: 06-08-2012, 20:17:35
 2. Update Vu+ Ultimo HD sKIn for VTI 4.1
  By fushkrujs in forum Vu+ Picons and Skins
  Replies: 4
  Last Post: 28-02-2012, 20:04:55
 3. Update Red Ultimo HD für VTI v4.0...!
  By fushkrujs in forum Vu+ Picons and Skins
  Replies: 3
  Last Post: 15-02-2012, 14:05:50
 4. Question Ultimo empujon.
  By massaker17 in forum Spanish / Español
  Replies: 1
  Last Post: 01-11-2011, 15:31:53
 5. Drivers for Vu+ Uno & Ultimo
  By *Besmiri* in forum Vu+ Plugins
  Replies: 5
  Last Post: 15-09-2011, 18:47:47

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •