Op 29 februari 1972 werd er door Radio Veronica een twintig uur durende Beatles Dag georganiseerd. Precies veertig jaar later, op woensdag 29 februari 2012, gaat het Nederlandse Museum RockArt, in Hoek van Holland deze dag herhalen en overtreffen naar... 24 uur.

Het museum is op deze schrikkeldag 24 uur geopend en staat geheel in het teken van The Beatles. Tijdens dit etmaal zal er veel muziek langskomen van zowel The Beatles als van de bandleden zelf, maar ook covers van hun nummers.

Daarnaast wordt er een aantal songs van de Fab Four live uitgevoerd, zullen er bijzondere gasten geïnterviewd worden en zal The Beatles Top 40 gepresenteerd worden. Kortom een geweldige dag voor Beatles- en muziekliefhebbers. Meer informatie over de Beatles Dag volgt op de website van Museum RockArt.

Ad Bouman & Rob Out tijdens Veronica's B-Day op 29-2-72

Voor The Beatles Top 40 kunt u uw persoonlijke top 10 van Beatles-liedjes sturen naar corry@rockart.nl of naar Zekkenstraat 42, 3151 XP, Hoek van Holland. Heeft u een bijzondere ervaring met The Beatles? Of wilt u op een andere manier aan deze dag mee werken? Stuur dan een mail naar info@rockart.nl.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 en geopend van donderdag tot en met zaterdag, plus iedere eerste zondag van de maand, van 13:00 tot 17:00 uur. In de schoolvakanties eveneens op de woensdagmiddag geopend. Entree is € 5,00 per persoon.