Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: How to upgrade from Orion2039 to Orion2040

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    13-05-2006
    Location
    Bulgaria
    Posts
    111
    Uploads
    0

    Smile How to upgrade from Orion2039 to Orion2040

    Somebody help me to do step by step

  2. #2
    New Member
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Re: How to upgrade from Orion2039 to Orion2040

    Do you have CAS 3 interface????
    and a 2040-bix file???

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    13-05-2006
    Location
    Bulgaria
    Posts
    111
    Uploads
    0

    Smile Re: How to upgrade from Orion2039 to Orion2040

    I have UCAS/XCAM serial programmer

  4. #4

    Re: How to upgrade from Orion2039 to Orion2040

    I have CAS3 and bix files but still it is impossible for me to program my cam or to update a softcam key!!

  5. #5

    Re: How to upgrade from Orion2039 to Orion2040

    Quote Originally Posted by eager28wow View Post
    I have CAS3 and bix files but still it is impossible for me to program my cam or to update a softcam key!!

    Me too

    I have a CAS 3 Programmer and a XCAM Premium Orion and it is impossible to load in the cam the bix and the bin files.

    The screen of the XCAM Emulator in the Duolabs Program's is Blocked on Loading Please Wait ....

    Please Wait but nothing after one our....

  6. #6

    Re: How to upgrade from Orion2039 to Orion2040

    http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=20646

    Hi mates...

    look at this thread...cause it looks that it is a problem with the CAS3.It might be that a transistor has blown.If I get more information I will let you know.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    19-12-2005
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: How to upgrade from Orion2039 to Orion2040

    I had the same problem with the previous cas studio ,but the cas studio 7.4 solved this problem...all some have this problem should install the last update of the cas studio and try 2 times to get the softcam with port 14...have fun mates

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    13-05-2006
    Location
    Bulgaria
    Posts
    111
    Uploads
    0

    Unhappy Re: How to upgrade from Orion2039 to Orion2040

    Quote Originally Posted by riewsofia View Post
    I have UCAS/XCAM serial programmer
    Somebody help to upgrade from Orion2039 to Orion2040

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    13-05-2006
    Location
    Bulgaria
    Posts
    111
    Uploads
    0

    Question Re: How to upgrade from Orion2039 to Orion2040

    How to do that?

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    19-10-2005
    Posts
    159
    Uploads
    7

    Re: How to upgrade from Orion2039 to Orion2040

    Quote Originally Posted by riewsofia View Post
    I have UCAS/XCAM serial programmer
    Somebody help to upgrade from Orion2039 to Orion2040
    Did you read the instructions?
    What don't you understand?
    For Orion it is necessary to use a special loader.

    Attention with the n of the selected block…

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Question upgrade
    By bahman dalihi in forum CCcam Exchange: Free
    Replies: 0
    Last Post: 21-11-2009, 23:25:05
  2. upgrade cam with pc
    By nigel in forum General Discussions: Cams
    Replies: 4
    Last Post: 02-07-2008, 18:34:01
  3. Help please to upgrade
    By DON06 in forum Starsat
    Replies: 2
    Last Post: 06-07-2007, 16:58:57
  4. Upgrade my MRB?
    By hoodisland in forum Matrix Reborn Cam
    Replies: 0
    Last Post: 25-01-2006, 10:47:55
  5. mrv upgrade
    By patllakja200 in forum Matrix Revolution Cam
    Replies: 0
    Last Post: 29-12-2005, 12:52:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •