The Voice of Holland terug boven drie miljoen kijkers
The Voice of Holland heeft zich met de halve finale weer boven de magische grens van drie miljoen kijkers gevochten. De strijd om finaletickets werd gevolgd door 3,196 miljoen mensen. Daarmee was de talentenjacht opnieuw het meest bekeken programma van de avond. The Voice of Holland scoorde de eerste twaalf weken van dit seizoen steevast boven de grens van drie miljoen kijkers, met een uitschieter naar 3,7 miljoen. De afgelopen drie weken zat de RTL 4-show onder die grens.

Al met al scoort The Voice of Holland 2 beter dan de eerste editie. Zo werd de halve finale vorig jaar door 2,8 miljoen mensen bekeken. Waar de eerste serie al de meest bekeken talentenjacht van RTL ooit werd, lijkt de tweede serie die titel over te nemen.

De uitslag van The Voice, waarin onder meer duidelijk werd dat favoriet Charly Lüske verslagen is door Chris Hordijk, werd later op de avond door 2,1 miljoen mensen bekeken. Datzelfde aantal werd behaald door De TV Kantine, dat tussen de liveshow en de uitslag inzat.

Het meest bekeken programma bij de concurrentie op primetime was Silent Witness op Nederland 1. Daar keken net iets meer dan een miljoen mensen naar.