RTL 4 met groot geschut op zaterdagavond

Na kerstavond, oud en nieuw en een eenmalige zaterdageditie van The Voice of Holland, is er weer een reguliere programmering op de zaterdagavond van RTL 4. Het tv-station begint met de nieuwe sketchshow Wat Als? met onder anderen Annet Malherbe, aangevuld door de vertrouwde titels Minute To Win It van Gordon en All You Need Is Love met Robert ten Brink. De avond wordt afgesloten door een eenmalige special van De TV Kantine, waarin hoogtepunten en bloopers voorbijkomen.

Wat Als? is van de makers van Benidorm Bastards en is een komische serie waarin gerenommeerde acteurs het leven met een flinke knipoog laten zien, in Minute To Win It strijden behendige kandidaten opnieuw om 100.000 euro en All You Need Is Love gaat dit jaar voor het eerst ‘down under’, naar Australië.

Het valt niet te ontkennen dat RTL 4 groot geschut inzet op zaterdagavond. De sterkste concurrent is Nederland 1, waar Paul de Leeuw terugkeert van een korte winterstop en Guido Weijers te zien is met zijn cabaretvoorstelling Axestos.

SBS 6 komt met de film Tarzan, gevolgd door het matig bekeken programma De Ideale Zaterdagavond van Viktor Brand.