Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: soft per pace 831 hd

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    09-06-2009
    Posts
    210
    Uploads
    0

    soft per pace 831 hd

    kam nje aparat pace 831hd. Eshte aparat i paketes nova greke. Me kete aparat kap vetem kanalet e lira, doja te dija nese mund te shikoja dicka me shume. Ka emulator apo jo?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    09-06-2009
    Posts
    210
    Uploads
    0

    Re: soft per pace 831 hd

    ka dikush informacion per kete aparat?

  3. #3
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: soft per pace 831 hd

    Quote Originally Posted by milanisti2 View Post
    ka dikush informacion per kete aparat?
    milanist per fat te keq ky aparat eshte thjesht <nje kotec>nuk mund te besh asnje gje ..............

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    09-06-2009
    Posts
    210
    Uploads
    0

    Re: soft per pace 831 hd

    po porta e lanit qe eshte pas aparatit per cfar sherben??

  5. #5
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: soft per pace 831 hd

    Quote Originally Posted by milanisti2 View Post
    po porta e lanit qe eshte pas aparatit per cfar sherben??
    pershendetje,eshte per shume gjera per on line pay tv,modem,software etjeee.....keto opcione i kontrollon te gjitha platforma qe ke.....n.q.s duan ata.(provoje tek eutelsati se kap tvsh,vizionin........)

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    09-06-2009
    Posts
    210
    Uploads
    0

    Re: soft per pace 831 hd

    problemi eshte se nuk mund te bej frekuenca manualisht. Kap vetem hotbird. A ka gje ndonje firmware te ri per kete decoder?

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    09-06-2009
    Posts
    210
    Uploads
    0

    Re: soft per pace 831 hd

    po e shoh qe nuk behet fjale per firmwer te ri. Nese dikush ka, apo ka pas nje aparat te tille tme tregoj si te kerkoj sat te tjere pervec hotbird sepse eshte e pamundur te kerkoj ne sat tjeter. Nese keni mundesi me ndihmoni.

  8. #8
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: soft per pace 831 hd

    Quote Originally Posted by milanisti2 View Post
    problemi eshte se nuk mund te bej frekuenca manualisht. Kap vetem hotbird. A ka gje ndonje firmware te ri per kete decoder?
    milanisti12, siÁ te tha tamo edhe me lart per kete dekoder mos u lodh kot se nuk ka programe qe mund ti axhornosh nepermjet pc!
    kete aparat e perdor edhe sky it dhe azhornimi behet vetem online nga vete sky italia!

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    09-06-2009
    Posts
    210
    Uploads
    0

    Re: soft per pace 831 hd

    me vjen cudi ,futet ne kerkim vetem tek hotbir dhe kap vetem 400 kanale nuk kap as kanalet e novas kurse per satelit te tjer nuk behet fjal. Mund ti ndryshoj vetem nje frekuenc por dhe ajo nuk memorizohet.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    09-06-2009
    Posts
    210
    Uploads
    0

    Re: soft per pace 831 hd

    mund tme tregoni ndonje menyre si ta ve ne kerkim tek satelitet e tjere, sepse futet ne kerkim vetem tek hotbird

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Pace
    By Andrushenka in forum Receiver-Ecke
    Replies: 6
    Last Post: 27-02-2012, 13:52:59
  2. Pace dvr 500
    By LapoLupin in forum Pace
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2008, 16:10:31
  3. Pace dvr 500
    By LapoLupin in forum Italian / Italiano
    Replies: 12
    Last Post: 06-08-2008, 11:33:11
  4. dec pace???
    By cris711 in forum Italian / Italiano
    Replies: 2
    Last Post: 03-10-2006, 18:28:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •