World Tennis Tournament blijft bij de NOSOf de NOS gaat bezuinigen op de voetbalwedstrijden is nog niet bekend. Tennis gaat in iedergeval nog even door. De NOS heeft het contract voor het uitzenden van het ABN AMRO World Tennis Tournament met drie jaar verlengd. Dat betekent dat het toptennis vanuit het Sportpaleis Ahoy in Rotterdam in ieder geval tot en met 2014 bij de NOS te zien is.

De eerste keer dat de sportliefhebbers kunnen kijken naar dit tennistoernooi is op 13 februari. Dan begint de 39ste editie. De NOS doet dagelijks verslag - in reguliere en extra uitzendingen - van dit ATP-toernooi via radio en tv tot en met 19 februari. Het commentaar bij de wedstrijden op radio en televisie wordt afwisselend verzorgd door Marcella Mesker, Mark Brasser en Jan Roelfs.

Behalve in de NOS Sportjournaals en in de reguliere uitzendingen besteedt NOS Studio Sport van maandag tot en met vrijdag ook in extra uitzendingen op Nederland 3 aandacht aan dit Rotterdamse tennisfeest. De eerste halve finale is zaterdagmiddag live te zien op Nederland 2. Op zondag wordt op diezelfde zender de finale rechtstreeks uitgezonden. Op Radio 1 verzorgt NOS Langs de Lijn live flitsen in de lopende programmering. [RadioWereld.NL]