Extra Dakar-uitzending op RTL7 met Gerard de Rooy


Gerard de Rooy was afgelopen zondag, na zijn vader Jan en zijn neef Hans Stacey, de derde Nederlander die de zwaarste rally ter wereld op zijn naam schreef. RTL 7 deed dagelijks verslag van de Dakar rally en de nu al legendarische prestaties van Gerard de Rooy. Na 15 slopende dagen komt Team De Rooy weer naar Nederland en RTL 7 is daarbij.

In een extra Dakar-uitzending, die te zien is op dinsdagavond 17 januari om 22.30 uur, komen alle hoofdrolspelers aan het woord en volgen we het team terug naar de thuisbasis.

In de extra Dakar-uitzending wordt ook teruggekeken naar de historische overwinning van vader Jan de Rooy in 1987, het debuut van Gerard de Rooy in de rally van 2002 en zien we de aankomst van het hele team op Schiphol, waarna de reis wordt vervolgd naar het Brabantse Son en Breugel.

Zenderdirecteur RTL 7 Marco Louwerens: "Dakar 2012 was een waar spektakel. Puur afzien en ongekend doorzettingsvermogen van onverschrokken avonturiers die in een adembenemend landschap tot het uiterste zijn gegaan. En dan ook nog eens geweldige resultaten van 'onze jongens'. Dit is RTL7 op z'n best. Ik kan niet wachten tot volgend jaar." [RadioWereld.NL]