Edwin Evers viert 12.5 jarig jubileum op 538
Dit jaar is Nederlands populairste ochtendshow ‘Evers Staat Op’ maar liefst 12˝ jaar te horen op Radio 538 en dat jubileum kan niet onopgemerkt voorbijgaan voor 538. Daarom organiseert het landelijke radiostation dit jaar een aantal leuke feestjes, te beginnen met deze ‘altijd prijs’ awardshow met een knipoog.

Edwin Evers, sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn én nieuwslezer Henk Blok gaan het ‘theater’ in. Op vrijdag 17 februari organiseert 538 in de HMH in Amsterdam een ‘altijd prijs’ awardshow, waarbij alle vrienden van de radioshow aan de beurt komen.

Elke bekende artiest gaat daar naar huis met een welverdiende award, zoals bijvoorbeeld de zachte ‘g’ award, de gouden poliep award, een award voor het gouden duo, het gouden trio, de Frans award en de gouden stofkap award. Tijdens de avond zijn er optredens van heel veel bekende artiesten.

Fans van het radioprogramma kunnen via de website van Edwin Evers stemmen op hun favoriet. Kaarten voor de ‘Evers Reikt Uit’ awardshow zijn verkrijgbaar via Eversstaatop.nl.[RadioWereld.NL]