Afscheid van Lieke van Lexmond in Goede Tijden Slechte TijdenEnige maanden geleden werd al bekend dat actrice en presentatrice Lieke van Lexmond als personage Charlie Fisher uit de Nederlandse soap Goede Tijden Slechte Tijden gaat verdwijnen. Vanavond is het zover.

Wie vanavond naar Goede Tijden Slechte Tijden op tv-zender RTL 4 kijkt ziet naast de strijd voor leven of dood van enkele karakters in deze tv-serie ook het afscheid van Lieke van Lexmond. Haar personage Charlie Fisher gaat niet dood en dus blijft er altijd een mogelijkheid om in de serie terug te keren. Lieke van Lexmond heeft zelf mogen meewerken aan de manier waarop ze uit de serie verdwijnt. Kijkers van het digitaal themakanaal RTL Lounge konden vanmorgen al zien dat Charlie met Nick de serie verlaat om buiten de fictieve plaats Meerdijk een nieuw leven op te bouwen.

Lieke van Lexmond is overigens al enkele maanden geleden met Goede Tijden Slechte Tijden gestopt. Haar laatste draaidag was op 11 november de datum 11-11-11 - van het vorige jaar. Van Lexmond was 10 jaar als personage Charlie Fisher in de Nederlandse soap te zien. De actrice kondigde in juni 2011 al aan dat zij Goede Tijden Slechte Tijden vaarwel zou gaan zeggen. Lieke van Lexmond wil zich verder ontwikkelen en dat is moeilijk te combineren met haar rol in de soapserie.