Results 1 to 2 of 2

Thread: how to convert titanium2 to K3 ?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    11-03-2006
    Posts
    3
    Uploads
    0

    how to convert titanium2 to K3 ?

    hi all

    it's possible Convert titanium2 to K3 ?

    regard

  2. #2
    New Member
    Join Date
    15-03-2005
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Re: how to convert titanium2 to K3 ?

    no,no,no

Similar Threads

  1. titanium2 with os 3.01 for nova cy and gr
    By therapia in forum Titanium Card
    Replies: 117
    Last Post: 20-09-2011, 17:03:48
  2. titanium2 OS
    By karaoli2001 in forum Titanium Card
    Replies: 0
    Last Post: 30-08-2009, 09:10:18
  3. Convert titanium2 into opos 103
    By passete in forum Titanium Card
    Replies: 5
    Last Post: 22-07-2006, 13:14:05
  4. Titanium2 erase OS??
    By krager in forum Titanium Card
    Replies: 0
    Last Post: 05-12-2005, 13:44:26
  5. Latest file for Titanium2
    By Max_Max in forum Titanium Card
    Replies: 1
    Last Post: 23-04-2005, 19:56:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •