Q-music: Meneer Konijn gaat op wereldreis

Gisteren maakten Ornelis & Rogiers het knuffeldier bekend dat 27 januari op wereldreis vertrekt voor het goede doel. Het werd Meneer Konijn, de knuffel van kleine Noa, dochter van Stephanie Goossens (24) en Steve Van der Heijden (31)uit Buggenhout.

Noa werd samen met tweelingzusje Fenna te vroeg geboren en overleed helaas na twee maanden. Fenna is ondertussen veertien maanden; Toen Sven en Kürt de ouders belden met het nieuws dat Meneer Konijn gekozen was door de Q-luisteraars, konden ze eerst hun oren niet geloven.TWEEHONDERD KNUFFELS

Stephanie: ‘Ik vind het zeer fijn dat Meneer Konijn zotte en onvergetelijke dingen zal beleven. Dingen die Noa niet meer zal kunnen doen. Dat Noa’s knuffel gekozen werd alleen al, is voor ons een grote steun! We zijn heel blij om hiermee andere kinderen gelukkig mee te maken!’.

Sven Ornelis: ‘Er werden zo'n tweehonderd knuffels ingezonden via de website, allemaal mooie verhalen van kindjes die hun dierbare knuffel voor het goede doel wilden afstaan. Er werd massaal gestemd voor Noa’s knuffel en haar verhaal. Door Meneer Konijn te laten rondreizen zal Noa overal komen waar ze in persoon nooit kan zijn. Meneer Konijn heeft dus een zwaar jaar voor de boeg!' (lacht)

GELD INZAMELEN

Vanaf vrijdag 27 januari begint Meneer Konijn aan z’n wereldreis. Door kilometers en airmiles te verzamelen, kan er op die manier geld ingezameld worden tegen de volgende kerstperiode om een feest te organiseren voor minder bedeelde kinderen. Luisteraars kunnen zich kandidaat stellen via Q-music.be om Meneer Konijn mee op reis te nemen het komende jaar.