Results 1 to 2 of 2

Thread: cas 3 and the dragon cam

  1. #1
    Senior Member benny/9's Avatar
    Join Date
    07-04-2005
    Location
    in the jungle
    Posts
    308
    Uploads
    11

    cas 3 and the dragon cam

    this is a tutorial " how to programme a dragon cam with the cas 3 programmer "

  2. #2
    VIP Member
    Join Date
    14-06-2005
    Posts
    544
    Uploads
    2

    Re: cas 3 and the dragon cam

    Whats the point in this?!

    As you have to use a Card (e.g. Dummy Card), anyway.
    What advantage is there in doing it this way as opposed to
    just springing the additional €10.00(EUR) or so Euros' for a
    Loader Card?!

    I don't see any point in this. Unless somehow your CAM decided
    to go Tits'up on you, and this was the only way to try, and bring
    it back...

Similar Threads

  1. tps on dragon cam?
    By morfeo68 in forum Italian / Italiano
    Replies: 3
    Last Post: 27-03-2007, 16:03:09
  2. cas 3 et dragon
    By mcd in forum CAS Interface
    Replies: 12
    Last Post: 15-12-2006, 01:25:42
  3. Dragon VS T-Rex: Are they the same?
    By DJDarkAngel in forum Dragon Cam and T-Rex Cam
    Replies: 6
    Last Post: 26-10-2005, 23:18:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •