Kim-Lian van der Meij terug bij de AVRO


Kim-Lian van der Meij gaat opnieuw programma’s presenteren voor de AVRO. Zo zal ze samen met Ewout Genemans de internationale finale van het Junior Songfestival aan elkaar praten. Dat heeft de omroep laten weten. Van der Meij vindt het een uitdaging om weer achter de AVRO-camera te staan. “Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij de AVRO. Ik ben mijn carrière begonnen als presentatrice en ben blij daar nu weer een serieuze stap in te maken“, zegt ze.

Naast het Junior Songfestival gaat Van der Meij samen met Genemans ook het nieuwe programma Junior Dance presenteren en met Frits Sissing vormt ze een duo voor de Musical Sing-a-Long. “De AVRO maakt veel programma’s die in het verlengde liggen van mijn passie: theater, musical, zang en dans. Ook de samenwerking met Ewout en Frits zie ik met erg veel plezier tegemoet. Het wordt een mooi jaar!“, zegt ze.

In het verleden deed Van der Meij voor de AVRO ook de internationale finale van het Junior Eurovisie Songfestival in 2007 en de Musical Sing-a-Long in 2011. “We zijn erg blij met de komst van Kim-Lian. Ze is een veelzijdig, inspirerend talent dat goed past bij de ambities van de AVRO op het gebied van cultureel amusement“, zegt directeur Media Peter Lubbers van de AVRO.