Results 1 to 6 of 6

Thread: Change S/N old 10142***** to 1033333333

  1. #1
    Moderator sihenm's Avatar
    Join Date
    07-11-2010
    Posts
    500
    Uploads
    574

    Change S/N old 10142***** to 1033333333

    Information
    [microbox1 only]
    s/n
    10142***** ----flash model: cfeon f16-100hip
    --------------------------------------------------------------------------

    Change S/N old
    10142***** to 1033333333

    1- Download the attached file (Botech_S-N0000000000)
    2-(Note) Use starsat 1200d -1400d Remote in Botich
    3-Press F3
    4-Change now s/n 0000000000 to ( 1033333333 or 1033311523 or 1036333333) look imeg
    5- yes-no ( press yes ok)
    6- now : Download the attached file ( Microbox1 _1.78 )
    7- Wait five minutes
    8- power off and power on

    note :Wait five minutes and you will see the number change
    note 2:software fo microbox1_1.78 (on thor or intelsat 01)
    Attached Files Attached Files

  2. #2

    Re: Change S/N old 10142***** to 1033333333

    I flashed Botech_sn (0000000000) but the serial number 0000000000 help me what to do, thank you.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    25-05-2009
    Posts
    11
    Uploads
    0

    Re: Change S/N old 10142***** to 1033333333

    Is the Botech flash for new IC or can change old IC number please?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    01-10-2008
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: Change S/N old 10142***** to 1033333333

    u can't change old ic serial number. You can only change new ic which is empty(without s/n) to input new serial number, but botech only sopport 10 digit serial number and the new s/n on microbox now is 12 digit. this require extra work of which i don't have the idea now.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    01-10-2008
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: Change S/N old 10142***** to 1033333333

    Quote Originally Posted by sihenm View Post
    Information
    [microbox1 only]
    s/n
    10142***** ----flash model: cfeon f16-100hip
    --------------------------------------------------------------------------

    Change S/N old
    10142***** to 1033333333

    1- Download the attached file (Botech_S-N0000000000)
    2-(Note) Use starsat 1200d -1400d Remote in Botich
    3-Press F3
    4-Change now s/n 0000000000 to ( 1033333333 or 1033311523 or 1036333333) look imeg
    5- yes-no ( press yes ok)
    6- now : Download the attached file ( Microbox1 _1.78 )
    7- Wait five minutes
    8- power off and power on

    note :Wait five minutes and you will see the number change
    note 2:software fo microbox1_1.78 (on thor or intelsat 01)
    Botech can only enable us to change 10 digit serial(which is old s/n on microbox) how can we input 12 digit serial? need your help please, thanks.

  6. #6
    Contributing Member
    Join Date
    09-09-2009
    Posts
    2
    Uploads
    411

    Re: Change S/N old 10142***** to 1033333333

    ok 100/100 teste

Similar Threads

  1. nline change cline change
    By lider in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 17-06-2011, 10:38:58
  2. change
    By mamoa in forum Mbox Exchange: Free
    Replies: 0
    Last Post: 16-10-2010, 12:21:53
  3. Question Does anyone know how to change HSN??
    By supernova_esa in forum Gamma Card
    Replies: 18
    Last Post: 17-02-2010, 10:30:25
  4. Change d:ine
    By santa1000 in forum Gbox Exchange: Free
    Replies: 0
    Last Post: 12-03-2009, 00:33:26
  5. AB-Sat will change the ID-Nr.
    By Trinity in forum English (UK)
    Replies: 0
    Last Post: 26-04-2005, 09:23:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •