Results 1 to 7 of 7

Thread: Проблем с Mgcamd 1.38

  1. #1
    Senior Member Geryl's Avatar
    Join Date
    11-03-2011
    Location
    Sofia
    Posts
    225
    Uploads
    0

    Проблем с Mgcamd 1.38

    Здравей те,имам много странен проблем с mgcamd 1.38 4AEE върви перфектно ,но 5581 прекъсва и много проблеми.Явно трябва да се пипне някъде но незнам къде.Моля помагайте.

  2. #2

    Re: Проблем с Mgcamd 1.38

    Тука не сме гадатели и не метаме боп и леща... С това което си написал по-добре си ползвай ирдето или смени с оскам.

  3. #3
    Senior Member Geryl's Avatar
    Join Date
    11-03-2011
    Location
    Sofia
    Posts
    225
    Uploads
    0

    Re: Проблем с Mgcamd 1.38

    Защо с този заядлив тон, нали ако знам няма да питам.Ако знаех как да намеря лога на мгкама щях да го сложа и да питам,но аз незнам и затова питам.В mg_cfg има някакъв път към /tmp но там няма нищо.

  4. #4

    Re: Проблем с Mgcamd 1.38

    killall mgcamd_1.38
    /var/bin/mgcamd_1.38 и в конзолата ще видиш.

  5. #5
    Senior Member Geryl's Avatar
    Join Date
    11-03-2011
    Location
    Sofia
    Posts
    225
    Uploads
    0

    Re: Проблем с Mgcamd 1.38

    Използвам DCC v.2.96 за връзка с приемника ,през телнет дадох командите и видях лога .Пробвах се да го запиша но не се справих само отделни части. В момента работи перфектно ,което ме навежда на мисълта ,че може и сървъра да е гола вода .Благодаря за помоща. Всепак си видях лога на Mgcamd.

  6. #6
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,515
    Uploads
    113

    Re: Проблем с Mgcamd 1.38

    Свали си putty стартирай телнет сесия маркираш и това значи че е се е копирало вече и пускай резултатите тук. Относно колега изглежда той се изказа малко пословично, но не приемай нещата лично. Без допълнителна информация помоща ни няма да е пълна.

    За твоята ситуация са нужни следни те неща информация за приемник/имидж, информация за сървар (пинг до него хоп на който получаваш картата), има ли др емулатори които използваш паралелно с мгкама и постни му тук конфигурацонните файлове и лог също. По този начин в рамките на 2-3 поста ще ти бъде решен проблема. Все пак при теб е проблема не е при нас, така че ти имаш най-голям интерес да бъде решен бързо.

  7. #7
    Senior Member Geryl's Avatar
    Join Date
    11-03-2011
    Location
    Sofia
    Posts
    225
    Uploads
    0

    Re: Проблем с Mgcamd 1.38

    Нека да започна от начало,приемника ми е Amiko Alien 8900 с оригиналния софтуер на Spark с оскам има много проблеми които незнам как да реша но не за това става въпрос.След като видях лога благодарение на колегата blagynchy реших част от проблема.След като изтрих всички плъгини и оставих само Mgcamd нещата се оправиха след бързо превключване на каналите (20-30)блокира и се налага рестарт на плъгина,но работи ли се бавно няма проблем.Благодаря за помощта и нека не забравяме ,че в самото начало всеки един е задавал глупави въпроси и е нужно малко толерантност и търпение за да се научим.

Similar Threads

  1. Проблем с Fausto+vPlugs<>CCCam(dm500s)
    By dstb in forum Емулатори и камове за гледане на телевизия
    Replies: 0
    Last Post: 14-12-2011, 10:21:21
  2. Проблем с c- линии
    By angel_temelkov in forum CCcam
    Replies: 10
    Last Post: 25-11-2011, 22:56:23
  3. Replies: 0
    Last Post: 16-06-2005, 15:49:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •