Entertainment Experience Ziggo en Verhoeven op helft


Ondanks dat het programma op tv nogal lage kijkcijfers scoort is het project van Paul Verhoeven en de Ziggo Entertainment Experience wel een succes want er waren al 20.000 aanmeldingen voor. Donderdag gaat weer een deel in première.

De oproep van regisseur Paul Verhoeven heeft al meer dan 20.000 aanmeldingen opgeleverd. Deel vier van de Entertainment Experience film afgerond en gaat donderdag 2 februari om 18.00 exclusief bij Veronica op televisie in première. Daarmee is de Entertainment Experience op de helft van het project waarbij al 20.000 mensen aan het werk zijn gezet.

Naast de film van Paul Verhoeven komt er uit de Entertainment Experience met Ziggo ook een User Generated film. Hiervoor kunnen talentvolle alleskunners of juist mensen die interesse hebben in één onderdeel van een film maken – schrijven, acteren, regisseren, monteren of componeren zich (nog steeds) inschrijven op www.entertainmentexperience.nl.

De Entertainment Experience is geïnitieerd door Ziggo. Het verloop van het project is te volgen via het televisieprogramma ‘Entertainment Experience’ dat door Tim Haars wordt gepresenteerd. Het programma wordt van maandag tot en met donderdag om 18.00 uur op Veronica uitgezonden (herhaling vanaf 23.30 uur) en op vrijdag- en zaterdagavond wordt er vanaf 23.30 uur een compilatie van de afleveringen van afgelopen week uitgezonden.