Nicolette Kluijver blijft spuiten en slikken


Nicolette Kluijver blijft bij BNN. De presentatrice heeft voor drie jaar bijgetekend en is de komende tijd in maar liefst vijf programma’s te zien. Vanaf 26 februari presenteert ze een nieuw seizoen Spuiten en Slikken. Een maand later test ze hoeveel bekend en onbekend Nederland weet over seks en drugs in De Grote Spuiten en Slikken Test.

Daarnaast blijft Nicolette er met haar backpack op uit trekken voor 3 Op Reis én Spuiten en Slikken op Reis. En ze gaat een programma maken over alleenstaande tienermoeders dat vanaf 2013 te zien is bij BNN op 3: Vier Handen op één Buik.


Nicolette: ‘Ik ben ontzettend blij dat ik naast mijn vaste titels nu een nieuw programma mag gaan maken. Ik kan mezelf op deze manier nog verder ontwikkelen bij BNN, Het liefst maak ik echte en mooie televisie en dat zit met dit nieuwe programma wel goed.


Nicolette kwam in 2006 bij BNN waar ze meteen het Spuiten en
Slikken-team versterkte. Ze was bountyhunter in Try Before You Die, reisde met Dennis de wereld rond in Weg Met BNN, tongde met een bejaarde in Crazy 88, viel het NOS Journaal binnen voor De Klimaatpolitie en maakte reportages voor Serious Request. De afgelopen jaren was ze één van de vaste presentatoren van 3 Op Reis en Spuiten en Slikken op Reis. [RadioWereld.NL]