Yolanthe toch door met interviewserie

Yolanthe Sneijder-Cabau gaat tegen alle verwachting in toch door met haar matig bekeken interviewserie Yolanthe op 3. Dat heeft de TROS bevestigd naar aanleiding van een Twitter-bericht van de presentatrice. Hoewel Yolanthe eind vorig jaar vertrok bij de omroep, werkt ze nu op projectbasis verder aan haar eigen tv-show. “Op het vliegveld. Klaar om te vliegen naar Los Angeles om een nieuw seizoen van Yolanthe op 3 op te nemen. Zo leuk!“, liet ze in het Engels aan haar volgers weten.

De tv-persoonlijkheid was in mei vorig jaar voor het eerst te zien met de juniorversie van Ivo Niehe‘s TROS TV Show. De kijkcijfers stelden teleur en in september werd Yolanthe’s vertrek bij de TROS bekend. Ze geeft aan meer tijd te willen besteden met haar Wesley Sneijder en een Amerikaanse tv-carrière te ambiëren.

Producent Niehe klaagde vorige maand nog over de houding van Yolanthe. “Als ik heel eerlijk ben had ze eigenlijk al nauwelijks tijd om Yolanthe op 3 te maken. Als ze in Los Angeles zat was het even een half uurtje naar Las Vegas om een interview op te nemen en dan weer weg.”

Yolanthe op 3 is vanaf mei weer te zien op Nederland 3.