Results 1 to 9 of 9

Thread: cccam 2.3.0 blokira

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    23-05-2010
    Posts
    21
    Uploads
    0

    cccam 2.3.0 blokira

    ubacio sam cccam 2.3.0 i radi sve radi ORF ICE karta, medjutim sada resiver stalno blokira i moram uvek da iskljucim iz struje neznam u cemu je problem dali lista ili imam previse linija , imam dm 500s i gemini 4.6 verzija, ako moze pomoc hvala u napred i pozdrav svima na forumu , najbolji ste samo napred , pozzzz....

  2. #2

    Re: cccam 2.3.0 blokira

    cccam 2.3.0 ima virus u sebi koristi cccam 2.1.3 ili 2.1.4 oni su orginal cccam version i nemaju viirus

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    23-05-2010
    Posts
    21
    Uploads
    0

    Re: cccam 2.3.0 blokira

    hvala,ali meni treba cccam 2.3.0 zbog ORF karte ,ona radi samo na cccam 2.3.0,pozdrav

  4. #4
    Super Moderator bokili84's Avatar
    Join Date
    16-03-2007
    Location
    Belgrade
    Posts
    4,411
    Uploads
    302

    Re: cccam 2.3.0 blokira

    Nemojte lupetati vise o tom virusu koji ne postoji! Isti tekst je pisao i za verzije 2.1.4 pa na dalje pa nemaju veze sa virusom. Vidi da li si atribute stavio na 755 i da li je cccam za gemini?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    23-05-2010
    Posts
    21
    Uploads
    0

    Re: cccam 2.3.0 blokira

    cccam je za gemini i atribut je u redu 755, sada nesto sam primetio,cim otvaram cs studio da bi kontrolisao linije i cim mu dajem komandu UPDATE prvi put sve je u redu a onda kad pokusam ponovo CS studio vise ne moze da updajtuje i posle nekog vremena kad menjam neki kanal na resiveru resiver , resiver blokira i onda moram da vadim kabel i da startujem ponovo, sta mislis u cemu je problem i dali ima neki program za kontrolu linija probao sam i cccam php i isto , pozdrav i hvala

  6. #6
    Super Moderator bokili84's Avatar
    Join Date
    16-03-2007
    Location
    Belgrade
    Posts
    4,411
    Uploads
    302

    Re: cccam 2.3.0 blokira

    Nije ti to do cccam vec do imagea, flesuj ga iznova...... posalji mi na pm i kontakt pa cu ti pomoci ( skipe ili msn )....

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    23-05-2010
    Posts
    21
    Uploads
    0

    Re: cccam 2.3.0 blokira

    bokilili hvala ti puno , sada menjao sam novi image i vidim da radi sve OK, ako zapne javicu se sve u svemu jos jednom hvala , pozdrav

  8. #8
    Super Moderator bokili84's Avatar
    Join Date
    16-03-2007
    Location
    Belgrade
    Posts
    4,411
    Uploads
    302

    Re: cccam 2.3.0 blokira

    Nema na cemu, drago mi je da sam ti pomogao :)

  9. #9

    Re: cccam 2.3.0 blokira

    sta je najbolje staviti u DM500s 2.1.4 ili 2.3.0

Similar Threads

  1. Hadu - CCCam DVB plugin - v Beta CCCam for PC DVBs
    By kolorado in forum CCcam Software and Tools
    Replies: 2
    Last Post: 13-05-2011, 20:19:48
  2. CCcam local jsc FLL and nova CCcam to CCcam
    By zaabal5 in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 25-03-2011, 00:59:20
  3. reshare depuis oscam /cccam vers cccam
    By spank in forum French / Français
    Replies: 2
    Last Post: 17-01-2011, 13:50:12
  4. New Strong CCCam with C+ nordic as local +43 Cccam server
    By Allaf in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 06-05-2010, 18:11:15
  5. Replies: 0
    Last Post: 05-03-2008, 12:41:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •