Week lang Zeroes Request op 3FM3FM draait vanaf vrijdag (10 februari) platen uit de zeroes. Luisteraars horen een hele week muziek van bands en artiesten die muzikaal hun stempel drukten op het laatste decennium. Om alvast in de stemming te komen kropen de 3FM deejays voor een videoclip in de huid van idolen uit de zeroes.

Zaterdagavond is op Nederland 3 de drie uur lang durende live uitzending van de 3FM Zeroes Request nacht. Hoogtepunt van de week is de afsluitende Zeroes Request Top 100, vrijdag 17 februari op de publieke popzender.


3FM jocks transformeren in de clip tot enkele gezichtsbepalende artiesten uit de zeroes: De Jeugd van Tegenwoordig, Coldplay, Ting Tings, Scissor Sisters, Queens of the Stone Age en Nelly.


3FM Zeroes Request is te horen van vrijdag 10 februari 18.00 uur tot en met vrijdag 17 februari 18.00 uur. Alle 3FM programma’s staan een week lang in het teken van bijzondere momenten uit de zeroes. Climax van de week is de Zeroes Request Top 100, op de laatste dag van 10.00 tot 18.00 uur op de publieke popzender.


Zaterdagavond 3 on Stage Live Zeroes Request op Ned 3
Zaterdag 11 februari om 22.55 uur wordt 3 on Stage Live Zeroes Request (NTR) op Nederland 3 uitgezonden. Onder andere Michiel Veenstra en Gerard Ekdom zoeken in de drie uur lang durende live TV uitzending interactie met de kijkers thuis. Ook wordt bekend welke artiesten hoog staan in de playlists van de deejays. [RadioWereld.NL]