All You Need Is Love en UPC in teken Valentijnsdag

Dinsdag is het Valentijnsdag. Een dag waarop de verliefde Nederlander iemand verrast met een kaart, een etentje of een cadeau. Sommigen zien deze dag als commercieel gebeuren, anderen als de dag van de romantiek.

En in een land waar de Nederlander gemiddeld meer dan drie uur per dag naar televisie kijkt speelt het televisiescherm natuurlijk een belangrijke rol bij Valentijnsdag. En niet alleen op deze dag zelf. Zo is tv-aanbieder UPC al enige dagen in romantische sferen. Wie via de UPC-Mediabox de Video on Demand omgeving benadert ziet dat men een speciale afdeling Valentijnsdag heeft gecreŽerd. Hierin zit een selectie romantische speelfilms die de UPC-abonnee digitaal kan huren. Men kan vanaf 99 eurocent naar deze speciaal geselecteerde speelfilms kijken.

Wie geen geld wil uitgeven en toch in de stemming voor Valentijnsdag wil komen kan vanavond op tv-zender RTL 4 afstemmen. Het tv-programma All You Need Is Love van Robert ten Brink is namelijk in valentijnssferen. Na een oproep aan de kijkers om geliefden anoniem met een kaartje te verrassen heeft een selectie gemaakt. Een aantal is in de studio uitgenodigd om de liefde openbaar te bekennen. Naast het studiogedeelte is Robert ten Brink ook de speciale liefdeshelikopter in gestapt en wordt natuurlijk ook de All You Need Is Love caravan ingezet om Nederlanders met een liefdesaanzoek te verrassen.

All You Need Is Love is vanavond vanaf 21.25 uur op RTL 4 te zien.