Kam shkarku nje pragram (Rom.bin) nga interneti per ta ngarku ne starsat x95usb, por prej ktij programi mu blloku dhe ka dal BOOT.
C'far mund te bej?
Me jepni ndonje zgjidhje per kete.
Faleminderit!