Eurosport en Belgacom, nauwer samenwerken


Eurosport en Belgacom zijn een uitbreiding van hun distributieafspraken overeengekomen. De deal heeft betrekking op de doorgifte van onder meer het Nederlandstalige Eurosport 2 en de opname van Eurosport en Eurosport France in Belgacomís televisieservice TV Overal.

Bij de overeenkomst tussen het pan-Europese sportplatform en het Belgische telecombedrijf springen het meest in het oog de integratie van Eurosport en Eurosport France in Belgacomís televisieservice TV Overal en de doorgifte van het onlangs gelanceerde Nederlandstalige Eurosport 2, een kanaal et aandacht voor onder meer snooker, tennis, wielrennen, extreme sports, teamsporten, auto- en motorsporten, sportainment en het laatste sportnieuws.

Met TV Overal kunnen klanten van Belgacom TV niet alleen via de settopbox op TV naar de beste televisiezenders kijken, maar ook - via een draadloze Wi-Fi internetverbinding of 3G netwerk - op hun laptop, PC, smartphone of tablet. Tot deze zenders behoren met onmiddellijke ingang dus ook Eurosport en Eurosport France. Tot het reguliere aanbod van Belgacom TV behoren Eurosport, Eurosport HD, Eurosport France, Eurosport France HD, Nederlands- en Franstalig Eurosport 2 en Eurosport On Demand.

Bericht: AllemaalDigitaal