Hello Goodbye met Joris Linssen terug op SchipholEnige tijd was het stil rond Joris Linssen. Maar hij komt weer terug op de Nederlandse televisie. En wel op zijn oude vertrouwd terrein, de Amsterdamse luchthaven Schiphol. Dat heeft de NCRV bekendgemaakt.


Joris Linssen is vanaf 1 maart acht weken lang elke donderdagavond met Hello Goodbye op Nederland 1 te zien. Hierin praat de presentator in de aankomst- en vertrekhallen van Schiphol over liefde en het leven. Linssen gaat in Hello Goodbye op zoek naar de verhalen achter ontmoeting en afscheid die op luchthaven Schiphol dagelijks plaatsvinden. Daarbij stipt Joris Linssen soms indringende persoonlijke drama’s aan.

In de eerste aflevering is onder meer een gesprek met een moeder te zien die praat over haar zoon die het leven niet meer aankon. In de tweede aflevering praat een zus stralend en vol liefde over de zorg voor haar jongere zusje die een geestelijke beperking heeft, vertelt een man over de moeite, maar ook het mooie van emigreren en is een moeder intens verdrietig over het verlies van haar baby.

Hello Goodbye is donderdagavond om 21.30 uur op Nederland 1 te zien.