Hogere internetsnelheid bij ZiggoAlles-In-1 pakketten wordt door de Nederlander omarmd. Wanneer men naar een nieuwe aanbieder overstapt, kiest bijna driekwart van de overstappers voor een Alles-In-1 pakket. Aanbieders zien dus het belang van deze Alles-In-1 pakketten daarom in.

De diensten die via Alles-In-1 pakketten worden aangeboden worden daarom ook veel uitgebreider. KPN plaatst de muziekdienst Spotify gratis in de hogere Alles-In-1 pakketten, UPC is onlangs gestart met mobiel internet voor particulieren en geeft klanten die het Alles-In-1 pakket afnemen voordeel en Ziggo is ook bezig met een eigen muziekdienst.

Daarnaast gaat Ziggo de internetsnelheid van Z-internetpakketten per 30 maart verhogen. De internetsnelheid van het goedkoopste Z1-pakket wordt 10 Mbps downloadsnelheid en 1 Mbps uploadsnelheid. Een verdubbeling in vergelijk wat men op dit moment voor internetsnelheid krijgt. De internetsnelheid bij het Z3-pakket wordt van 50/5 naar 80/8 Mbps verhoogd. De verhoging van de internetsnelheid van het Z3-pakket is in bepaalde regio’s al doorgevoerd. Onderzoeksbureau Telecompaper meldt dat in regio’s waar dit nog niet het geval is de internetsnelheid van het Z3-pakket op 30 maart hoger wordt.

Wie bij Ziggo het Alles-In-1 Plus pakket afneemt ziet de snelheid van 40/4 naar 50/5 Mbps verhogen. Bij een Alles-In-1 pakket wordt naast internet ook televisie en telefonie geleverd.