TV-zender OUTTV van start bij Glashart Media

Glashart Media breidt op 28 februari het zenderaanbod met de tv-zender OUTTV uit. Dat heeft de aanbieder van radio- en televisiediensten op glasvezelnetwerken bekend gemaakt. OUTTV is een digitale lifestyle televisiezender.

OUTTV komt bij alle tv-aanbieders die op glasvezelnetwerken de diensten van Glashart Media afnemen onderdeel van het aanvullend Plus Pakket uitmaken. Het gaat hier om de tv-aanbieders Concepts ICT, Solcon, Lijbrandt, Lijbrandt Telecom, XMS, Tweak, KickXL, Edutel, OnsNetBrabant, OnsNetNuenen en OnsNetEindhoven.

OUTTV begon in Nederland enkele jaren geleden als gayzender maar heeft in de afgelopen tijd een omslag naar lifestyle zender weten te maken. Op de tv-zender zijn veel arthouse films te zien. Ook dramaseries en uitdagende documentaires zijn op het digitale tv-kanaal te zien. Onder meer de dramaseries The A-List, New York, The Hunks, Misfits, Queer as Folk en Hotel Babylon zijn in de programmering opgenomen. Comedyseries met een scherp randje als Little Britain, Six Feet Under, Golden Girls, Come Fly With Me, How not to live Your Life en RuPaul’s Drag Race zijn ook op OUTTV te zien.

Directeur Marc Putman van OUTTV is blij met deze stap: "De samenwerking met Glashart Media is voor ons een belangrijke. Niet alleen heeft glasvezel de toekomst, maar OUTTV kan haar producten en diensten door middel van glasvezeltechniek ook uitbreiden én verbeteren. Glashart Media is voor OUTTV een mooie launching partner om deze interactieve on demand diensten te ontwikkelen. Daarnaast komen onze doelgroepen met elkaar overeen. Zowel Glashart Media als OUTTV hebben een innovatieve, techniekgevoelige doelgroep.”

OUTTV is bij Glashart Media dagelijks tussen 07.00 en 24.00 uur te bekijken.