SBS 6 volgt mensen met buitenlandse romance

De tv-zender SBS6 komt weer met een nieuw tv-programma. 'Exotische Liefde' toont mensen op de kwetsbare momenten in hun leven, zoekend en verlangend naar liefde. In Exotische Liefde vertellen mensen die hun geliefde ver buiten onze landsgrenzen vonden, hun persoonlijke verhaal.

Echte liefde: vrijwel iedere man of vrouw droomt ervan en zoekt ernaar, maar lang niet iedereen vindt het om de hoek. Sommige mensen trekken er zelfs voor naar het andere eind van de wereld. De grote afstanden maken het er niet makkelijker op en vaak moeten er behoorlijk wat praktische problemen opgelost worden.


In Exotische Liefde vertellen mensen hoe zij het eerste aarzelende berichtje via internet stuurden, over de ‘ontmoeting’ per webcam of over de eerste toenaderingspoging in een discotheek in het buitenland.


Het nieuwe programma 'Exotische Liefde' is te zien vanaf volgende week woensdag 7 maart om 21.30 uur bij SBS 6. Volgens SBS6 is het een succesvol format in België, maar of de Nederlandse kijkers ook intersse hebben in het een nieuw tv-programma over de liefde moet nog blijken. [RadioWereld.NL]