Vier keer nieuw bij Radio Mol

Luisteraar van Radio Mol zullen het al gemerkt hebben, de lokale uit de Kempen, heeft een ander programmaschema sedert het voorbije weekend. Aan de basis liggen vier nieuwe medewerkers die moesten worden ingepast.

Dit had als gevolg dat enkele andere uitzendingen verschoven werden naar een andere plek in het ‘werkraster’. Het format van Radio Mol blijft evenwel ongewijzigd. Het nieuwe kwartet had bovendien een grote inbreng bij de invulling van hun programma’s.

Zijn nieuw: 'Trance energy' met 'Damien Van Immerseel alias 'DJ Verdastro', 'The sound of lifestyle' met 'Noël Lallemand', 'The Program' met 'Silvy Horemans' en 'Molotof' met 'Paul Vandecruys'.

De grootste aanpassing is te merken op zondag. Lange tijd werd er ‘op de dag des heren’ veel non-stopmuziek gedraaid, maar nu er versterking is komen opdagen, wordt ook de zondag(na)middag opnieuw mooi vol gepraat met "lazy" Sunday.

Op vrijdagavond zijn er vooral dance-programma's voor de jeugd te horen. Zaterdag is dan weer de dag met "de hits" en 's avonds dj's in actie.