Succesvolle start Eredivisie Live SidekickSinds afgelopen weekeind heeft betaalzender Eredivisie Live onder de naam Sidekick zijn eigen tweede scherm dienst. Via het tweede scherm wordt onder meer statistische informatie over de gespeelde wedstrijden gegeven.

Daarnaast kan men via het tweede scherm ook direct na de wedstrijd naar interviews met spelers, trainers en eventueel ook de scheidsrechter bekijken. Eredivisie Live Sidekick is voor iedereen ook de niet Eredivisie Live abonnee gratis op smartphone, tablet, laptop of PC via www.eredivisielive.nl/sidekick beschikbaar.

In totaal maakte in het eerste weekend meer dan 50.000 Nederlanders gebruik van Eredivisie Live Sidekick. Arno de Jong - directeur Media & Marketing Eredivisie Live - spreekt van een geslaagde introductie: "Met een publiek van 50.000 man in het weekend van de introductie van Eredivisie Live Sidekick mogen we zeer tevreden zijn. Minstens zo belangrijk is bovendien dat we met name via social media een groot aantal positieve en enthousiaste reacties hebben ontvangen. Er staat nu een uitstekende basis die we continue zullen blijven optimaliseren.