Walt Disney ABC TV on Demand bij KPNABC TV on Demand is vanaf voor abonnees van het KPN televisieproduct Interactieve TV beschikbaar. Dat heeft The Walt Disney Company Benelux bekend gemaakt. Het aanbod bestaat uit tv-series van de Amerikaanse tv-zender.

Om van ABC TV on Demand gebruik te maken dient men bij KPN een aanvallend pluspakket bij Interactieve TV af te nemen. Nederland is het vierde land dat dit exclusieve content beschikbaar maakt voor haar klanten nadat ze op televisie zijn uitgezonden. Bestaande Pluspakket klanten van KPN kunnen voortaan gratis gebruik maken van de dienst die vijf series bevat: Desperate Housewives, Grey’s Anatomy, Cougar Town, Lost en Castle. Later dit jaar worden er meer populaire series toegevoegd aan het pakket. ABC TV On Demand is in Engeland bij BT Vision, bij ZON in Portugal en in Duitsland bij Vodafone TV beschikbaar.

Paul Zonderland, country manager The Walt Disney Company Benelux: "Het voordeel van ABC TV On Demand is dat de kijker series in zijn geheel kan bekijken. De content van ABC staat zeer hoog aangeschreven en de series zijn erg populair onder de doelgroep. We denken met deze nieuwe stap een extra service aan te bieden aan onze kijkers. Door samen te werken met succesvolle en gelijkgestemde digitale mediaplatforms, zoals KPN, zijn we in staat om keuze aan de consument te bieden in hoe en wanneer ze genieten van onze programmering, met behoud van de hoogste kwaliteit van de kijkervaring."