Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 35

Thread: Si te konvertoj nje coship(dsr 5003) ne truman 9000?

  1. #1
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Si te konvertoj nje coship(dsr 5003) ne truman 9000?

    me ndihmoni dot te konvertoj nje Coship ne Truman 9000,e di qe jane klone me sa kam pare.aktualishtn ka nje soft DSR 5003 brenda aparati por dua ta konvertoj.kush me thot proceduren dhe te me postoje materialet qe duhen?
    faleminderit!

  2. #2
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Si te konvertoj nje coship(dsr 5003) ne truman 9000?

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    me ndihmoni dot te konvertoj nje Coship ne Truman 9000,e di qe jane klone me sa kam pare.aktualishtn ka nje soft DSR 5003 brenda aparati por dua ta konvertoj.kush me thot proceduren dhe te me postoje materialet qe duhen?
    faleminderit!

    Truman 9000
    Softi eshte poshte por a i ben apo jo nuk e di. Pa qene i sakte mos e provo....

    OSe per me sakte dergo te gjithe te dhenat e softit qe ke aktualisht...
    Attached Files Attached Files

  3. #3
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: Si te konvertoj nje coship(dsr 5003) ne truman 9000?

    aktualisht ka soft DSR 5003 AXIL.gjithandej ne net e kam pare qe eshte klone dhe me kete Truman.por tegjitha klonet qe i kam provuar e kan softin ne formatin .bin kurse ky Truman e paska ndryshe.me cfare loaderi ta uplodoj?boot version eshte 39.02

  4. #4
    Super Moderator benardi's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    2,660
    Uploads
    476

    Re: Si te konvertoj nje coship(dsr 5003) ne truman 9000?

    (vini-el,keto jane clonet e ketij aparati)

    ASTROVOX VSR-2500 FTA
    AXIL AD 600
    BIGSAT DSR 5000 SLIM
    BIGSAT DSR 8000 DELUXE
    BOSTON 4500
    CHESS DSR 5003
    CHROMELINE 8055 DCI
    CHROMELINE 8065 DCI
    CONDOR 4000
    CONDOR 4000 FTA
    CONDOR 4500
    COSHIP 2300A
    COSHIP 2300B
    COSHIP 5300 (2XCI)
    DIGISHIP 2300A
    DSR 5000 SLIM
    DSR-5003
    ECHOSTAR DSB900
    FERGUSON CF-2000AT
    FITCO 3000
    FMD ST 864D
    GINZA ST6000
    GLOBO SILVERLINE 1005
    INTERMEDIA STAR DSR 3300 (BOOT 39.02)
    INTERSTAR BIGSAT DSR 8000 DELUXE
    IRIS 3000
    IRIS 3300 TOKYO BOX 5000
    KOSCOM DSR 5002
    KOSCOM DSR 5003
    LEADER 9500 FTA
    MAXTRONICS DSR 5200
    MEDIACOM 930I
    METABOX 2 FTA
    METABOX 3
    MICRO-X MDR-4500 FTA
    MICRO-X WMD-4500 FTA
    MICRO-X WMD-4500 FTA
    NEW STAR
    NEXTKEY 2300A
    NEXTKEY L NK-2300A FTA
    OPENTEL 4000
    PMB TN 2004
    PMB TN 2004
    RICHVIEWDIGITAL DVB-S CA/CI
    RICHVIEWDIGITAL DVB-S FTA
    RICHVIEWDIGITAL DVB-T
    SAMSTAR 8800
    SAMSTAR6000
    SCA S 400
    SCHWAIGER DSR 1001
    SIGNAL 4000
    SILVERLINE 2500
    SKYPLUS 700F
    STARBOX DTT-3000
    STARNET 4300
    STARSAT 1700
    STARSAT 1700D
    STARSAT SRX-1800D
    STARWAY 210/ 310/ 550FTA
    STARWAY 4300FTA
    STARWAY 4300FTA
    STRONG SRT 3680
    STRONG SRT3700
    TBOSTON 4500
    TOKYO BOX 5000
    TOKYOSAT FTA-5400
    TOKYOSAT FTA-5400
    TONNA SD 5000
    TOPSAT 5000 FTA
    TRIDENT 4500 FTA
    TRUMAN 9000
    VISIOSAT TVS 4500 D

  5. #5
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Si te konvertoj nje coship(dsr 5003) ne truman 9000?

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    aktualisht ka soft DSR 5003 AXIL.gjithandej ne net e kam pare qe eshte klone dhe me kete Truman.por tegjitha klonet qe i kam provuar e kan softin ne formatin .bin kurse ky Truman e paska ndryshe.me cfare loaderi ta uplodoj?boot version eshte 39.02
    Pse kerkon ta kthesh ne SW tjeter????

    DSR5003 Axil TonA/B OK 15.01.2011 N2Firm SoftWare

    Bulsat (Hellassat 39.0E)
    - Hustler ok
    - TV Globo ok
    - Kingston ok
    - Rai ok
    - MTech ok
    - Biss Key Full OK

    ORF-AustriaSat (Astra 19.0E)ok ME CELSAT E FUNDIT
    Attached Files Attached Files

  6. #6
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: Si te konvertoj nje coship(dsr 5003) ne truman 9000?

    durresi sh flm por un DSR 5003 AXIL TON A e kam aktualisht.ja kam fut qe pardje.por kodet e bulsat nuk i ka mgjths lex tek update.tani qe do i fusja nje klon tj i futa gabimisht nje boot_b21.bin por qe ma ka bllokuar.se e kisha me boot 39.02.sa e ndez aparatin me del error.o dhe pasi i fus nje file qe e kam gjet gjasme per ta zhbllokuar me del pasi e shkarkon te gjithe softin error.4 pra e download-on por nuk e flashon.si tja baj pervec jtag-ut?

  7. #7
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Si te konvertoj nje coship(dsr 5003) ne truman 9000?

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    durresi sh flm por un DSR 5003 AXIL TON A e kam aktualisht.ja kam fut qe pardje.por kodet e bulsat nuk i ka mgjths lex tek update.tani qe do i fusja nje klon tj i futa gabimisht nje boot_b21.bin por qe ma ka bllokuar.se e kisha me boot 39.02.sa e ndez aparatin me del error.o dhe pasi i fus nje file qe e kam gjet gjasme per ta zhbllokuar me del pasi e shkarkon te gjithe softin error.4 pra e download-on por nuk e flashon.si tja baj pervec jtag-ut?

    Provo ti hedhesh Dump File..
    Attached Files Attached Files

  8. #8
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: Si te konvertoj nje coship(dsr 5003) ne truman 9000?

    me cfare tja hedh sa ka shum lloje loaderash???. e kam provu por do e provoj prap me loaderin perkates.kam perdor uptool 21 dhe B34,B38,B39 dhe prap nuk eflashon nfund,mdel error.4.po sikur ti fus softin origjinal por spo e gjej per kete aparat eshte Coship 2300a FTA.e gjen dot?

  9. #9
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Si te konvertoj nje coship(dsr 5003) ne truman 9000?

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    me cfare tja hedh sa ka shum lloje loaderash???. e kam provu por do e provoj prap me loaderin perkates.kam perdor uptool 21 dhe B34,B38,B39 dhe prap nuk eflashon nfund,mdel error.4.po sikur ti fus softin origjinal por spo e gjej per kete aparat eshte Coship 2300a FTA.e gjen dot?
    Provo kete Dosjen
    Attached Files Attached Files

  10. #10
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: Si te konvertoj nje coship(dsr 5003) ne truman 9000?

    e kam provuar po asgje

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 13-12-2008, 03:17:02
  2. Update Firm truman for bigsat, truman, yumatu....
    By titi007 in forum Truman Firmware
    Replies: 0
    Last Post: 12-06-2008, 14:49:06
  3. Dsr 5003 Plus
    By sftcg in forum [D]
    Replies: 0
    Last Post: 22-01-2006, 15:03:59
  4. Dsr 5003 Plus
    By sftcg in forum DSR Firmware
    Replies: 0
    Last Post: 22-01-2006, 15:03:59
  5. Flash For Truman 5000+9000+vega+7000
    By folder_uni in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 3
    Last Post: 27-12-2005, 11:01:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •