NostalgieNet in etalage bij Glashart Media

Alle klanten van Glashart Media kunnen de gehele maand maart naar het tv-kanaal NostalgieNet kijken. Bij deze tv-aanbieder is NostalgieNet – een zender in het aanvullende Plus-pakket zit – zender van de maand.

Op NostalgieNet zijn vooral oude tv-programma’s, nieuwsitems en series te bekijken. Het tv-kanaal heeft in Nederland een breed bereik. Het is op dit moment in meer dan 2,7 miljoen huishoudens te ontvangen. Naast Glashart Media bieden onder meer Ziggo, KPN en UPC dit tv-kanaal digitaal aan hun klanten aan.
Spijkerhoek
De Glashart Media abonnee valt direct met de neus in de boter. Vanaf start NostalgieNet namelijk met het uitzenden van alle 78 afleveringen van de tv-serie Spijkerhoek. Deze tv-serie wordt gezien als moeder van alle Nederlandse soaps. In de dramaserie Spijkerhoek werden voor het eerst onderwerpen als drugs, seks en alcoholverslaving aangestipt. In de jaren ‘80 bleven wekelijks twee miljoen kijkers thuis om niets te missen van de intriges, geheimen en problemen van de families Starrenburg, Van de Akker en Chaiavelli.

60.000 abonnees
Deze week maakte Glashart Media bekend dat ruim 60.000 huishoudens die gebruik maken van televisie- en radiodiensten van het bedrijf met een IPTV-decoder op een glasvezelnetwerk zijn aangesloten. Naast IPTV levert Glashart Media op glasvezelnetwerken ook televisie via coax. Dit zowel analoog als digitaal.