Verkiezingsstrijd Rusland op televisie te volgen


De Russische verkiezingsstrijd is voor veel internationale nieuwszenders aanleiding om een groot gedeelte van zendtijd aan dit onderwerp te wijden. Ook in Nederland en België kunnen we van uur tot uur op de hoogte blijven.

Zeker als men in het bezit van een schotelantenne is kan men op vele internationale nieuwszender berichtgeving over de verkiezingsstrijd in Rusland volgen. Rusland kiest vandaag de nieuwe premier die het de komende – economisch belangrijke – jaren het in Rusland voor het zeggen heeft.

Geen abonnement nodig

Wie een schotelantenne bezit kan zonder abonnement bij een tv-aanbieder naar vrijwel alle internationale nieuwszender kijken. Zo zijn CNN, BBC World News, Sky News en Al Jazeera ongecodeerd te ontvangen. Dat is ook het geval voor de internationale Russische nieuwszender Russia Today.
Ook bij tv-aanbieders

Maar de Russische verkiezingen is natuurlijk niet alleen via de schotelantenne te volgen. Nederlandse nieuws- en actualiteitenprogramma’s besteden vandaag en morgen aandacht aan de verkiezingen in Rusland. Ook maken internationale nieuwszenders bij Nederlandse- en Belgische tv-aanbieders deel van het zenderaanbod uit. Ook Russia Today maakt bij enkele tv-aanbieders hiervan onderdeel uit.