Man Bijt Hond filmt in bejaardentehuis voor junks

De redactie van Man Bijt Hond is er weer in geslaagd om bijzondere personages te strikken voor een minisoap. Drie weken lang zullen de 50-jarige Don en zijn 80-jarige moeder Elly te volgen zijn. Dat heeft de NCRV maandag gemeld. Don woont in Woodstock, een soort bejaardenhuis voor junks in Den Haag. “Elly is voor een 80-jarige juist bijzonder fit. Ze gaat het liefst een paar keer per week bij zoonlief langs en neemt dan iets lekkers of een pakje shag voor hem mee“, aldus de omroep.

Zijn moeder Elly heeft veel steun in het geloof gevonden en is daardoor altijd op de been gebleven. “Als jonge moeder droomde ze over wat ervan haar zoon terecht zou komen, maar het liep helemaal anders. Toch is ze altijd onvoorwaardelijk achter haar zoon blijven staan.”

Moeder en zoon zouden het beiden verschrikkelijk vinden als Don als eerste zou overlijden. “Door zijn levenswijze heeft Don inmiddels het lichaam van een 70-jarige. Maar het is zeker niet alleen somberheid, want Don en Elly beschikken over een gezonde dosis Haagse humor.”

De soap Don en Elly begint op 26 maart in Man Bijt Hond.