iPad HD nieuwe naam iPad 3?

Morgen is er een Apple evenement waar naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe iPad wordt getoond. Hoewel op internet de nieuwe iPad de iPad 3 wordt genoemd, gaat nu ook het gerucht dat de naam van Apple’s nieuwste tablet de iPad HD gaat worden.Onlangs kreeg de pers een uitnodiging om een Apple-evenement bij te wonen waarbij gehint werd naar de nieuwe tablet. Volgens website mashable hebben ze uit betrouwbare bron vernomen dat de iPad 3 de iPad HD zal gaan heten. De toevoeging HD is ook niet zo raar als we naar de andere geruchten kijken die vertellen over een scherm met 2048x1536 pixels, twee keer zoveel als de iPad 2. Het zou ook iets dikker zijn dan de iPad 2.Naast iPad HD ook een iPad Mini?

Andere geruchten spreken ook over de komst van een mini-versie (7 inch) van de iPad. Volgens bronnen bij de investeringsbank van Samsung zou de iPad 3/HD in het eerste kwartaal uitkomen en in het derde kwartaal een iPad Mini. De Mini zou een flexibel scherm krijgen van Samsung dat pas later dit jaar klaar is voor massaproductie, de iPad HD zal daar dus niet over beschikken.iPad HD of toch…

Morgen zullen we eindelijk echt weten hoe de nieuwe tablet zal gaan heten en wat de specificaties zijn. Tot die tijd kunnen we nog wegdromen bij het mooie concept-videootje dat onlangs op internet verscheen.

[Via: Mashable]