Results 1 to 4 of 4

Thread: Cyfra i Polsat

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    17-04-2005
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Cyfra i Polsat

    Czy ktos mi moze powiedziec na temat mozliwosci zrobienia dublikatu z org. kart. Jezeli jest to mozliwe to w jaki sposob.
    Z gory dzieki

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    23-07-2005
    Posts
    126
    Uploads
    0

    Re: Cyfra i Polsat

    Duplikatu,kopii z tych kart...z zadnych orginalnych kart...nie zrobisz,jest to chyba oczywiste...
    Mozesz zrobic MOSCa z orginalnej karty,a potem (np.Cyfra+) przeniesc uprawnienia z MOSCa na inna takze orginalna karte providera.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    17-04-2005
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: Cyfra i Polsat

    Krótko mówiac to bez instalacji systemu do cardshering i podłączeniu do internetu nieda się nic zrobić?.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    23-07-2005
    Posts
    126
    Uploads
    0

    Re: Cyfra i Polsat

    Raczej nie,ale zawsze mozesz w Polsce kupic czarna szachownice,juz zrobiona na full z AU...lub Polsat z dekoderem...
    --->lub CS,niestety.

Similar Threads

  1. New polsat n3 card and Cyfra ful no hd !!!
    By ha58 in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 1
    Last Post: 19-10-2009, 22:22:01
  2. POLSAT HD and CYFRA HD
    By azaz1 in forum CCcam Exchange: in NewCS
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2009, 15:22:51
  3. Polsat HD an Cyfra+HD,in newcs
    By Yorgo59 in forum CCcam Exchange: in NewCS
    Replies: 0
    Last Post: 06-06-2009, 11:56:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •