Results 1 to 3 of 3

Thread: How disable AU for the dragon cam ?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    23-04-2005
    Posts
    17
    Uploads
    0

    How disable AU for the dragon cam ?

    Hello,
    I search if it is possible to disable the au (autoUpdate)
    on the dragon cam for to use the K3 card ....
    Thank you for your help.
    A+

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    23-07-2005
    Posts
    126
    Uploads
    0

    Re: How disable AU for the dragon cam ?

    Function Au doesn´t disturb,oposite...it helps...
    modul can´t read the card or...?

  3. #3

    Re: How disable AU for the dragon cam ?

    i think he's afraid that canal+ send a killer trame to kill the k3 with the AU function...
    many peaple are afraid of that since some twister were killed....

    and the bloker cost 30€ (and nobody realy know if it is protecting the card or not )

    by the way, i have a k3 without bloker, so if there is a way to disable AU on dragon, plz tell me too ;)

Similar Threads

  1. D+ For Dragon 02-06-06
    By voyager07 in forum Dragon Cam and T-Rex Cam
    Replies: 0
    Last Post: 02-06-2006, 04:08:38
  2. help x dragon
    By maurizio7922 in forum Dragon Cam and T-Rex Cam
    Replies: 0
    Last Post: 01-12-2005, 17:13:05
  3. Dragon Cam
    By kirowbrothers in forum Модули
    Replies: 3
    Last Post: 27-11-2005, 23:42:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •