Tv-serie Natasja Froger uitgesteld tot april

Natasja Frogers nieuwe televisieprogramma Echt Scheiden ging woensdagavond niet door. De serie, waarin Froger scheidende echtparen helpt, wordt een paar weken uitgesteld. Naar verwachting is het programma vanaf 18 april te zien maar die datum staat nog niet vast, laat een woordvoerder van RTL weten aan Novum Nieuws.

In Echt Scheiden helpt Natasja Froger samen met scheidingscoach Yolanthe de Best-Meijere echtparen tijdens hun scheiding. Het doel van het programma is de koppels zonder conflicten te laten communiceren zodat de kinderen niet de dupe worden van de huwelijksbreuk.


Het programma zou samen met de realityserie 24 uur: Tussen Leven en Dood de woensdagavondprogrammering vormen op RTL 4, maar door het schrappen van de omstreden ziekenhuisserie wordt ook het scheidingsprogramma uitgesteld. In plaats daarvan worden films uitgezonden, woensdagavond is dat De Gelukkige Huisvrouw.


In de ziekenhuisserie, die werd opgenomen in het VU medisch centrum in Amsterdam, werden patiŽnten gevolgd op de spoedeisende hulp. Het ziekenhuis besloot na veel ophef het programma te laten schrappen. [Novum/RadioWereld.NL]