Glennis Grace uitgeroepen tot powervrouw

Glennis Grace is door de landelijke zender Skyradio uitgeroepen tot powervrouw in de categorie zangeressen. Grace won van haar concurrenten Anouk, Trijntje Oosterhuis, Caro Emerald en Ilse DeLange. Luisteraars mochten stemmen op hun favoriet voor de prijs, die de radiozender uitdeelt in het kader van Internationale Vrouwendag, donderdag.

Stacey Rookhuizen mag zich powervrouw noemen in de categorie multitalenten. Zij liet haar medegenomineerden Sylvie van der Vaart, Wendy van Dijk, Linda de Mol en Floortje Dessing achter zich.


Esther Vergeer won de titel van powervrouw bij de sporters. Zij liet onder anderen Marianne Timmer en Nicolien Sauerbreij achter zich. Van de schrijfsters ging Heleen van Royen er met de titel vandoor en Danie Bles werd uitgeroepen tot powervrouw in de categorie zakenvrouwen.


Skyradio Group van Marktleider naar Bereiksleider?
In januari 2012 publiceerde Radio.NL dat de 'Skyradio Group' geen markleider meer is onder de radiostations van Nederland. De 'Skyradio Group' vergelijkt namelijk in het blad Update de luistercijfers van de 'Skyradio Group' (Skyradio, Radio Veronica en Classic FM) met bijvoorbeeld Radio 538.


Maar eigelijk zou het blad, speciaal voor de adverteerders, bijvoorbeeld de cijfers moeten vergelijken met de 'Radio 538 Groep'. In de 'Radio 538 Groep' zitten onder andere Radio 538, Slam FM en Radio 10 Gold.


Deze maand heeft de 'Skyradio Group' aanpassingen doorgevoerd in het blad Update voor de adverteerders. Deze maand noemt de 'Skyradio Group' zich geen markleider meer. Dit is nu verandert in Bereiksleider.


Maar de 'Skyradio Group' (drie radiostation) blijft zich nog steeds vergelijken met Radio 538, 3FM, Q-music en Radio 2. En niet met de 'Radio 538 Groep'. [RadioWereld.NL]