Results 1 to 5 of 5

Thread: Делта s100 и мотор

  1. #1
    Member mockata's Avatar
    Join Date
    28-02-2012
    Location
    Благоевград
    Posts
    74
    Uploads
    1

    Делта s100 и мотор

    Възможно ли да се монтира мотор на Делтата или трабва Позиционер? До колкото погледах в менюто има опиця (DiSEqC1.2).
    Антената е стандартна на Булсат 60 см.

    Поздрави

  2. #2
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,512
    Uploads
    112

    Re: Делта s100 и мотор

    Задължително с позиционер. Не съм сигурен дали ще може да го управлява или ще трябва да избираш предварително запомнените му позиции с дистанционното му. Ако имаш позиционер направи проба, понеже е интересно какво ще се получи, ако ли не след 27 март мога да пробвам аз понеже до тогава няма да мога.

  3. #3
    Member mockata's Avatar
    Join Date
    28-02-2012
    Location
    Благоевград
    Posts
    74
    Uploads
    1

    Re: Делта s100 и мотор

    Все още нямам мотор но тази семица сигорно ще взема един и ще пробвам какво ще стане.

  4. #4
    Senior Member kaizera82's Avatar
    Join Date
    29-07-2006
    Location
    In the darkness
    Posts
    195
    Uploads
    4

    Re: Делта s100 и мотор

    Незнам какъв е смисъла от това което искаш да направиш? Делтата да върти h-h мотор + позиционер??? Какво ще гледаш с тази делта от другите спътници?

  5. #5
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,512
    Uploads
    112

    Re: Делта s100 и мотор

    Quote Originally Posted by kaizera82 View Post
    Незнам какъв е смисъла от това което искаш да направиш? Делтата да върти h-h мотор + позиционер??? Какво ще гледаш с тази делта от другите спътници?
    И аз мисля по същият начин, освен от гледна точка на експериментиране тези проби не са оправдани. h-h мотор този приемник няма да може да завърти поне не с този софтуер, управлява diseq ключ,това съм го пробвал но за мотор мисля че няма да стане. В менюто на приемника няма функции за въртене на мотор, както казагх номера ще стане, но с позиционер, като избираме от дистанционното му предварително запаметени спътници.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 15-02-2012, 23:44:58
  2. Replies: 3
    Last Post: 06-01-2012, 21:22:04
  3. Replies: 20
    Last Post: 21-12-2011, 00:04:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •