Nieuwe iPad uitverkochtDe nieuwe iPad is zoals verwacht weer een hit. Wie nu wil bestellen moet genoegen nemen met een plaats op de wachtlijst want hij is nu al uitverkocht.

Hoewel de nieuwe iPad vooral een hardwarematige verbetering is en niet zozeer veel nieuwe functies biedt, is hij nu toch al uitverkocht in Amerika. Degene die nu nog wil bestellen moet twee tot drie weken wachten.

Een andere optie is natuurlijk om voor de deur te gaan liggen bij een Apple Store wanneer de nieuwe iPad uitkomt (in de VS op 16 maart en in Nederland op 23 maart). Elke winkel krijgt een vastgesteld aantal iPads om te verkopen. Uiteraard zal ook dat snel uitverkocht zijn dus een slaapzak en thermosfles met koffie zijn waarschijnlijk vereist om een iPad te kunnen bemachtigen. In Nederland is hij nog niet in de voorverkoop dus hopelijk maken bestellers in Nederland nog wel een kans om in de voorverkoop een nieuwe iPad te scoren.

In een reactie zegt Apple dat de huidige voorverkoop alle verwachtingen te boven gaat. Meer over de nieuwe iPad lees je hier.[Via: PCM]