Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 34

Thread: Klan HD

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    06-02-2006
    Location
    tirana
    Posts
    142
    Uploads
    0

    Klan HD

    Jam kurioz te di si ka mundesi qe dalin kanale HD ne tokesor ne televizore me tuner normal jo T2, un e kam HD ready me decoder te inkorporuar, me kane dal kto kanalet ne liste po nuk me del figure, nderkoh nje shokut tim qe e ka HD full i del figura... un kam dhe dm800 me usb tuner tokesor dhe me del figura po ma bllokon her pas here imazhin...ma sqaron dot njeri kte pune ??

  2. #2

    Re: Klan HD

    Klan HD transmeton ne DVB-T HD(jo DVB-T2).
    Mesa duket,per fat te keq,TV jot supoton DVB-T porjo HD, pra nuk mund t'i shohesh dot.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    09-06-2009
    Posts
    210
    Uploads
    0

    Re: Klan HD

    doja te dija kur mund te shtri sinjalin ne elbasan klanhd nese ka dikush info

  4. #4
    Contributing Member
    Join Date
    25-12-2008
    Posts
    438
    Uploads
    0

    Re: Klan HD

    injalit
    Quote Originally Posted by gangoja View Post
    Jam kurioz te di si ka mundesi qe dalin kanale HD ne tokesor ne televizore me tuner normal jo T2, un e kam HD ready me decoder te inkorporuar, me kane dal kto kanalet ne liste po nuk me del figure, nderkoh nje shokut tim qe e ka HD full i del figura... un kam dhe dm800 me usb tuner tokesor dhe me del figura po ma bllokon her pas here imazhin...ma sqaron dot njeri kte pune ??
    ne se te bllokohet figura mund te jkesh problem ne marien sinjalit nga antena, ti do te thuash qe antena eshte e dretuar shum mire drejt antenes qe trasmeton, ok ne se eshte keshtu mund te themi qe sinjali te vin shum i fort nga antena qe trasmeton , dy jan gjerat ose te ulesh db e fuqishme te sinjalit qe te vin , do thuash ti si hiqen , shum e thiehsht, levis pak antenen duke ulur qualitetin dmth forcen e sinjalit qe te vin,per mua duhet te funksionoj shum mjkire me dreimboksin, ose ne se antena jote eshte bere siapas normave dhe ne regull me miselator dhe alimentator antena ska nevoje te besh shum gjera , por me shum ste them dot gje un e kam then edhe me para qe problemet do ti shofim me mbarapa me sinajlin e dgitalit tokesor , ne se ne nuk kemi nje impiant antene sic duhet, ciao ja mkaofsh mire

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    09-06-2009
    Posts
    210
    Uploads
    0

    Re: Klan HD

    doja te dija kur mund te shtri
    sinjalin ne elbasan klanhd nese
    ka dikush info

  6. #6
    Contributing Member
    Join Date
    02-11-2010
    Posts
    512
    Uploads
    157

    Re: Klan HD

    Ndersa mua me ndodh dicka tjeter. Kur i bej skanim kanaleve te digitalit tokesor te Tv LCD Grundig Hd Ready gjate skanimit i shoh ne liste te gjitha kanalet e digitalit tokesor si ato te Digitalbit ashtu dhe ato te Tringut, por kur mbaron skanimi me regjistrohen vetem kanalet e Digitalbit por jo ato te Tringut. Po ashtu as te Klan Hd. Si ka mundesi te ndodhe kjo gje ? I kam provuar te ndryshoj dhe opsionet e Tv ne listen e shteteve para se te bej skanim por asnje rezultat. Serish me regjistrohen vetem kanalet e Dga. Ka ndonje zgjidhje ? Ju faleminderit.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    19-12-2005
    Location
    Vendi i SHQIPONJAVE
    Posts
    149
    Uploads
    37

    Re: Klan HD

    Quote Originally Posted by keno135 View Post
    Ndersa mua me ndodh dicka tjeter. Kur i bej skanim kanaleve te digitalit tokesor te Tv LCD Grundig Hd Ready gjate skanimit i shoh ne liste te gjitha kanalet e digitalit tokesor si ato te Digitalbit ashtu dhe ato te Tringut, por kur mbaron skanimi me regjistrohen vetem kanalet e Digitalbit por jo ato te Tringut. Po ashtu as te Klan Hd. Si ka mundesi te ndodhe kjo gje ? I kam provuar te ndryshoj dhe opsionet e Tv ne listen e shteteve para se te bej skanim por asnje rezultat. Serish me regjistrohen vetem kanalet e Dga. Ka ndonje zgjidhje ? Ju faleminderit.
    provoje ti fshishe te gjitha kanalet dhe te kthehesh ne reset factory te TV(pra ne gjendjen fillestare).
    ose mundohu te hysh ne saitin (site)e grunding dhe te hedhesh nje software me te ri te TV.

  8. #8
    Contributing Member
    Join Date
    02-11-2010
    Posts
    512
    Uploads
    157

    Re: Klan HD

    I kam bere reset disa here por nuk me ka dhene ndonje rezultat.

  9. #9
    Contributing Member search37's Avatar
    Join Date
    23-09-2010
    Location
    Tirane, Shqiperi
    Posts
    1,152
    Uploads
    87

    Re: Klan HD

    Quote Originally Posted by keno135 View Post
    I kam bere reset disa here por nuk me ka dhene ndonje rezultat.
    Provoje kete dhe mendoj se do kete sukses, tek opsioni skanimit ku ta dalen SHTETET E NDRYSHME, NQS NUK E KE SHQIPERINE NE LISTEN E SHTETEVE LERE BOSH PRA SELEKTO OPSIONIN OTHER OSE -, varet si e ke ti opsionin ne TV, imi eshte Sony dhe nuk e ka Shqiperine dhe une zgjedh opsionin-, pra vendi ku jam nuk eshte ne liste, kalo mire.

  10. #10

    Re: Klan HD

    edhe une kam te njejtin problem si keno135. lista e kanaleve del por nuk hapen. tv eshte grunding hd ready. mund ndonjeri ketu ne forum te postoje nje firmware te ri per kete televizor.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. New Problem me Programet tv21.ktv,klan Kosova
    By vali900 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 30
    Last Post: 20-04-2012, 00:28:11
  2. Question Aparati klan (receiver sat +)
    By tir2 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 2
    Last Post: 18-08-2009, 16:08:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •