Nieuw bij Net5: De Wereld Rond in 80 Dates

In het nieuwe Net5-programma 'De Wereld Rond in 80 Dates' reizen vijf single vrouwen, de wereld over op zoek naar hun droomprins. In zeven zeer verschillende landen worden ze voorgesteld aan meer dan honderd single mannen. 'De Wereld Rond in 80 Dates' is vanaf zondag 1 april om 21.30 uur te zien bij Net5.

De vijf uiteenlopende dames zijn klaar met de Nederlandse man en denken hun droomman in het buitenland te vinden. Zo wil MariŽl (22 jaar) dolgraag een getinte jongeman, die haar weghaalt uit haar woonplaats Almelo. Steffi (29) wil een buitenlandse man met een Ďruig randjeí, omdat ze de Nederlandse mannen maar conservatief en saai vindt.


Ook Sabeau (25 jaar), Nina (27 jaar) en Edmee (24 jaar) hebben elk hun redenen om de liefde buiten ons kikkerlandje te vinden.


Groot geschapen?
In elk land dompelen de dames zich samen met een lokale gids onder in de datecultuur en worden ze voorgesteld aan potentiŽle lovers. Maakt de sexy Braziliaan zijn reputatie als macho waar? Zijn de mannen uit Afrika echt zo groot geschapen? En is een Arabische prins nog steeds zo charmant als op de eerste date de schoonfamilie aanschuift? [RadioWereld.NL]