Angry Birds usb-sticks nu in Nederland

Emtec lancceert de ludieke Angry Birds usb-sticks nu ook in Nederland. Eerder kwamen de usb-sticks al beschikbaar in de VS. De Nederlandse fan kan nu dus ook altijd een Angry Bird bij zich dragen. De usb-sticks kunnen namelijk aan een sleutelhanger worden bevestigd.

De Angry Birds-sticks zijn gemaakt van rubber en zijn niet breder dan 50 mm en niet hoger dan 40 mm. De leessnelheid is 15 MB/s en de schrijfsnelheid 5 MB/s maar daar gaat het natuurlijk niet om. Het leuke aan de usb-sticks is dat het een personage uit Angry Birds betreft. De usb-stick biedt een opslagcapaciteit van 4GB. De adviesverkoopprijs bedraagt 15,99.

De personages Red Bird, Yellow bird, White bird en King pig zijn nu in Nederland te verkrijgen.Angry Birds van ontwikkelaar Rovio is razend populair en is al meer dan 500 miljoen keer gedownload en is een geliefd onderwerp voor verschillende o.a. kookboeken, speakers, bhs, iPad hoes, cake, kostuums, kerstverlichting, galajurk en nu dus ook usb-sticks. Onlangs maakte de Angry Birds zelfs nog een ruimtereisje naar aanleiding van Angry Birds Space, het nieuwe deel in de Angry Birds-serie.Wie interesse heeft moet zeker de Vrijdagmiddag Weggeef-actie van Computer Idee deze week in de gaten houden.