Debat op 2: seksverslaving een groeiend probleem

In het tv-programma 'Debat op 2' wordt zaterdagavond een opmerkelijk thema besproken: Seksverslaving. Tv-presentator Arie Boomsma praat dan in het journalistiek discussieprogramma van de NCRV en de KRO over de tegenstellingen van Seksverslaving. De uitzending van 'Debat op 2' is om 21.10 uur, live op Nederland 2 te zien.

Seksverslaving, het lijkt niet meteen zo ernstig als een drugs- of alcoholprobleem, maar er is toch een grote groep Nederlanders die er mee kampt.


In Nederland zou het gaan om driehonderdduizenden mensen die lijden aan seksverslaving. Volgens experts neemt dit aantal alleen maar toe.


In de uitzending gaat Arie in debat met psychiater, schrijver en columnist Bram Bakker.


Ook praat Arie Boomsma met een aantal seksverslaafden. Of het nu gaat om personen die met diverse mensen vaak het bed induikt, mannen die zeer regelmatig naar de hoeren gaan of mensen die het internet afschuimen op zoek naar porno: seks is ook verslavend.


Ook toename bij vrouwen
Seksverslaving is geen mannending, zoals vaak gedacht wordt, ook onder vrouwen is een toename te zien. Bij vrouwen uit dit zich in het aangaan van seksavontuurtjes en kan het zelfs leiden tot prostitutie. Genoeg stof voor een debat op 2. [RadioWereld.NL]