Results 1 to 2 of 2

Thread: Dragon and Cas2

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    29-03-2006
    Posts
    16
    Uploads
    0

    Question Dragon and Cas2

    Is possible to program a Dragon Cam using Cas 2 and Add ON ( with dummy Card) without using the dragon loader Card ?

  2. #2
    VIP Member
    Join Date
    14-06-2005
    Posts
    544
    Uploads
    2

    Re: Dragon and Cas2

    Yes it's possible to use CAS3 (i.e. Add-on w/Dummycard), to Program the Dragon\T-Rex. Should you already have that setup. Otherwise it would be cheaper and just as effective to use a Loadercard.

Similar Threads

  1. Cas2 and Dragon
    By mysybet123 in forum CAS Interface
    Replies: 1
    Last Post: 17-08-2006, 08:44:12
  2. cas2
    By jjules1 in forum CAS Interface
    Replies: 0
    Last Post: 14-02-2006, 17:26:25
  3. Help Cas2 and Fun on PCB
    By yo7cjf in forum Fun Card
    Replies: 0
    Last Post: 08-02-2006, 08:54:52
  4. cas2 avende
    By wahiba in forum CAS Interface
    Replies: 1
    Last Post: 01-10-2005, 03:32:49
  5. New Virsone Cas2
    By Mr Satcos in forum CAS Interface
    Replies: 0
    Last Post: 24-03-2005, 10:42:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •